AhDistaako rahapula?

Job description

Tuntuuko, että haluaisit kohDistaa osaamistasi, muttet ole vielä löytänyt sinulle sopivaa suuntaa?


Meiltä voisi löytyä duunia sinulle, jos olet…

…ulospäinsuuntautunut,

…positiivinen ja

…kiinnostunut oppimaan uutta.


Kovan kasvumme myötä, etsimme tasaisin väliajoin joukkoomme yritysten liiketoiminnasta kiinnostuneita, verbaalisesti lahjakkaita (korkeakoulu)opiskelijoita asiakkaillemme tehtävään soittotyöhön. Pistä CV tulemaan, niin tämän jälkeen voit puhDistaa lompakostasi pölyt, sillä saatat kohdata meillä työskennellessäsi uudenlaisen oireen ja kärsiä tuhDista lompakosta. Jos kuitenkin kaipaat vielä vähän enemmän lisäinfoa, lukaise speksit alta ja kurkkaa blogi (http://www.dista.fi/blogi/).

Requirements

Työtä on tarjolla osa-aikaisesti (20-120h/kk) arkisin klo 8-16.30 välillä silloin, kun sinulle sopii. Toivomme tietenkin näkevämme sinua toimistollamme mahdollisimman usein – opiskelutahtiin sopivasti. Työ sopii siis loistavasti myös ensimmäisen vuoden opiskelijalle. Loppuvaiheen opiskelijoille pystymme luomaan mielenkiintoisia urapolkuja myynnin ja myynnin kehittämisen saralla. Arvostamme rentoa ja positiivista asennetta ja etsimme nimenomaan ”hyviä tyyppejä”, joilla on sana hallussa. Luurikammoa sinulla ei voi olla, sillä vaikkemme bambusukkia myykään, kiinnitämme valistuneille asiakkaillemme etätapaamisia Suomeen ja Eurooppaan BI-datan avulla analysoiduille kohderyhmille. Asiakkaitamme ovat niin Suomen suurimmat yritykset kuin paikallisetkin toimijat. Kaikkia heitä kuitenkin yhdistää rohkeus tehdä asioita modernilla tavalla ja ennakkoluulottomasti – samaa edellytämme sinulta.

 

Työ on rutiininomaista, mutta vaihtuvat asiakascaset ja uusiin liiketoiminta-alueisiin perehtyminen vaatii sinulta taitoa omaksua asioita nopeasti ja kykyä heittäytyä tilanteisiin täysillä. Palkkaa maksamme kaikille työntekijöillemme pohjapalkan (13€/h) lisäksi myös tiimikohtaisen palkkion, joka koostuu teidän yhdessä tekemästä tuloksesta. 

 

Meille on helppo löytää, sillä toimistomme sijaitsevat Tampereen ydinkeskustassa Hämeenkadun nurkilla – n. 200 metriä Keskustorilta.

 

MIKÄ DISTA? Yrityksemme on huhtikuussa 2014 perustettu kovassa kasvussa oleva, Suomen ensimmäinen etämyyntiyhtiö. Lisätietoa Distasta löydät osoitteesta www.dista.fi


IHMISET? Työkaverisi koostuvat noin viidestäkymmenestä TaY:n, TTY:n ja Tamkin opiskelijasta sekä muutamasta ikinuoresta toimihenkilöstä. Pisimpään meillä viihtyneet ovat aloittaneet työuransa lähes samaan aikaan Distan alkuräjähdyksestä – olkoon se yhtenä merkkinä ainakin hyvästä ilmapiiristä, reilusta palkkauksesta ja siitä, että täällä tehdään monta asiaa oikein. Mikäli mielenkiintosi heräsi ja uskot selviäväsi vilkkaiden työkavereiden kanssa fiksusta ja kehittävästä duunista, lisätietoa saat Team Manageriltamme Jasmiinalta numerosta 050 557 4696 (arkisin klo 8.30-16.30 välillä).

 

Distan takana on mm. tamperelaisia sarjayrittäjiä. Duunipaikan lisäksi saat myös pääsyn moniyrittäjien ekosysteemiin ja sitä kautta korvaamattoman verkoston – ehkä löydät kauttamme työpaikan myös valmistumisesi jälkeen?


Lisätietoja tehtävästä ilolla antaa:

Team Manager Jasmiina Karvinen / 050 557 4696 / Dista Oy