Avoin hakemus

Job description

Tuntuuko, että haluaisit kohDistaa osaamistasi, muttet ole vielä löytänyt sinulle sopivaa suuntaa?


Meiltä voisi löytyä duunia sinulle, jos olet…

…ulospäinsuuntautunut,

…positiivinen ja

…kiinnostunut oppimaan uutta.


Kovan kasvumme myötä, etsimme tasaisin väliajoin joukkoomme lisävahvistuksia. Lisätietoa Distasta alta, voit kurkata myös Distan blogin (http://www.dista.fi/blogi/).


MIKÄ DISTA? Yrityksemme on huhtikuussa 2014 perustettu kovassa kasvussa oleva, Suomen ensimmäinen etämyyntiyhtiö. Distan takana on mm. tamperelaisia sarjayrittäjiä. Duunipaikan lisäksi saat myös pääsyn moniyrittäjien ekosysteemiin ja sitä kautta korvaamattoman verkoston. Meille on helppo löytää, sillä toimistomme sijaitsevat Tampereen ydinkeskustassa Hämeenkadun nurkilla – n. 200 metriä Keskustorilta.Lisätietoa Distasta löydät osoitteesta www.dista.fi


IHMISET? Työkaverisi koostuvat noin viidestäkymmenestä TaY:n, TTY:n ja Tamkin opiskelijasta sekä muutamasta ikinuoresta toimihenkilöstä. Pisimpään meillä viihtyneet ovat aloittaneet työuransa lähes samaan aikaan Distan alkuräjähdyksestä – olkoon se yhtenä merkkinä ainakin hyvästä ilmapiiristä, reilusta palkkauksesta ja siitä, että täällä tehdään monta asiaa oikein.


Lisätietoja Distasta ilolla antaa:

Team Manager Jasmiina Karvinen / 050 557 4696 / Dista Oy


Requirements

Meiltä voi löytyä tekemistä monenlaisen taustan omaaville henkilöille. Meitä Distalaisia kuitenkin yhdistää innostus myyntityötä kohtaan sekä halu kehittää asiakkaamme myyntiprosesseja entistä tehokkaammaksi. Suurin osa Distalaisista on joko korkeasti koulutettuja tai korkeakouluopiskelijoita, tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö muunkinlaisella taustalla pärjäisi.