Haussa sales(wo)man!

Job description

Haemme kasvavaan joukkoomme lisää yritysten liiketoiminnasta kiinnostuneita, verbaalisesti lahjakkaita opiskelijoita asiakkaillemme tehtävään soittotyöhön.

 

Työtä on tarjolla arkisin klo 8-16.30 välillä silloin kun sinulle sopii. Toivomme kuitenkin näkevämme sinua toimistollamme mahdollisimman usein – opiskelutahtiin sopivasti. Työ sopii siis loistavasti myös ensimmäisen vuoden opiskelijalle.

Requirements

Arvostamme rentoa ja positiivista asennetta ja etsimme nimenomaan ”hyviä tyyppejä”, joilla on sana hallussa. Luurikammoa sinulla ei voi olla, sillä vaikkemme bambusukkia myykään, kiinnitämme valistuneille asiakkaillemme etätapaamisia Suomeen ja Eurooppaan BI-datan avulla analysoiduille kohderyhmille. Asiakkaitamme ovat niin Suomen suurimmat yritykset kuin paikallisetkin toimijat. Kaikkia heitä kuitenkin yhdistää rohkeus tehdä asioita modernilla tavalla ja ennakkoluulottomasti – samaa edellytämme sinulta.

 

Työ on rutiininomaista, mutta vaihtuvat asiakascaset ja uusiin liiketoiminta-alueisiin perehtyminen vaatii sinulta taitoa omaksua asioita nopeasti ja kykyä heittäytyä tilanteisiin täysillä. Palkkaa maksamme kaikille työntekijöillemme pohjapalkan (13€/h) lisäksi myös provision muodossa – käytännössä sinulla on mahdollisuus ansaita 15,5€ tunnissa. Meillä on myös hyvät etenemismahdollisuudet.

 

Meille on helppo löytää, sillä toimistomme sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa Hämeenkadun nurkilla – n. 200 metriä Keskustorilta.

 

MIKÄ DISTA?
Yrityksemme on huhtikuussa 2014 perustettu kovassa kasvussa oleva, Suomen ensimmäinen etämyyntiyhtiö. Lisätietoa Distasta löydät osoitteesta www.dista.fi

 
IHMISET?
Työkaverisi koostuvat noin viidestäkymmenestä kauppatieteiden, liiketalouden ja materiaalitekniikan opiskelijasta sekä muutamasta toimihenkilöstä. Pisimpään meillä viihtyneet ovat aloittaneet työuransa lähes samaan aikaan Distan alkuräjähdyksestä – olkoon se yhtenä merkkinä ainakin hyvästä ilmapiiristä, reilusta palkkauksesta ja siitä, että täällä tehdään monta asiaa oikein. Mikäli mielenkiintosi heräsi ja uskot selviäväsi vilkkaiden työkavereiden kanssa fiksusta ja kehittävästä duunista, lisätietoa saat allekirjoittaneelta numerosta 0505574696 (arkisin klo 8.30-16.30 välillä).

 

Distan takana on mm. tamperelaisia sarjayrittäjiä. Duunipaikan lisäksi saat myös pääsyn moniyrittäjien ekosysteemiin ja sitä kautta korvaamattoman verkoston – ehkä löydät kauttamme työpaikan myös valmistumisesi jälkeen?

 
Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jasmiina Karvinen / 050 557 4696 / Dista Oy