Lead Manager

Job description

Etsimme tiimimme vahvistukseksi kehittämishaluista Lead Manageria

vastaamaan liidiprosessimme kokonaisvaltaisesta sujuvuudesta. Tehtäväsi ydin on varmistaa, että soittotiimimme tietokannat eivät ehdy liideistä (kontaktitiedoista) ja että yhteistyö asiakkaidemme kanssa (liidien osalta) on sujuvaa. Tunnet olosi kotoisaksi Excelin funktioiden kanssa, sinulla on vähintään perusymmärrys tietokannoista ja vahva halu kehittää Distan liidiprosessia entisestään. Toivoisimme myös, että Big Data tarkoittaa sinulle jotain muuta kuin Big Problems. Tehtävässä korostuu hyvät it-taidot, tarkkuus ja sisäinen liekki kehittämiseen.

Requirements

Lead Managerin tehtävässä menestyy henkilö, jolla on

  • Hyvät exceltaidot
  • Tietokantaosaamista
  • Kehittämishalua
  • Kykyä ja halua tehdä myös rutiininomaisia tehtäviä
  • Kyky toimia asiakkaiden yhteyshenkilönä liidiasioissa

Kun olet ensin päässyt sisään uuteen työtehtävääsi, toimit tiimimme avainhenkilönä ja tärkeänä linkkinä asiakkaisiimme. Pystyt kehittämään prosessejamme sisäisesti sekä tuottamaan uusia ideoita myös asiakkaillemme kohderyhmiin ja liidiasioihin liittyen. Ehkä osaat myös kartoittaa sopivia teknologisia ratkaisuja toimintamme kehittämiseen?

 

Mikäli ylläolevat seikat resonoivat ja tunsit läikähdyksen sydämessäsi, ehkä on aika kohDistaa osaamisesi meidän suuntaan?

 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtä on tarjolla kokoaikaisesti. Meillä on joustavat työajat ja mahdollisuus etätyöhön, mutta toivomme tietenkin näkevämme sinua toimistollamme mahdollisimman usein (ja toisaalta, kuka voisi vastustaa ihanan tiimimme kanssa livenä työskentelyä). Distalla työkaverisi koostuvat noin neljästäkymmenestä TaY:n, TTY:n ja Tamkin opiskelijasta sekä muutamasta ikinuoresta toimihenkilöstä. Pisimpään meillä viihtyneet ovat aloittaneet työuransa lähes samaan aikaan Distan alkuräjähdyksestä – olkoon se yhtenä merkkinä ainakin hyvästä ilmapiiristä, reilusta palkkauksesta ja siitä, että täällä tehdään monta asiaa oikein. Meille on helppo löytää, sillä toimistomme sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa.

 

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja uskot selviäväsi vilkkaiden työkavereiden kanssa fiksusta ja kehittävästä duunista, lisätietoa saat Team Manageriltamme Jasmiinalta numerosta 050 557 4696

 

MIKÄ DISTA? Yrityksemme on huhtikuussa 2014 perustettu kovassa kasvussa oleva, Suomen ensimmäinen etämyyntiyhtiö. Distalla kiinnitämme valistuneille asiakkaillemme etätapaamisia Suomeen ja Eurooppaan BI-datan avulla analysoiduille kohderyhmille. Asiakkaitamme ovat niin Suomen suurimmat yritykset kuin paikallisetkin toimijat. Kaikkia heitä kuitenkin yhdistää rohkeus tehdä asioita modernilla tavalla ja ennakkoluulottomasti – samaa edellytämme kaikilta työntekijöiltämme. Distan takana on mm. tamperelaisia sarjayrittäjiä. Duunipaikan lisäksi saat myös pääsyn moniyrittäjien ekosysteemiin ja sitä kautta korvaamattoman verkoston. Lisätietoa Distasta löydät osoitteesta www.dista.fi

 

Lisätietoja tehtävästä ilolla antaa:

Team Manager Jasmiina Karvinen / 050 557 4696 / Dista Oy
Lisäkysymyksissä voit myös tavoitella Dista Oy:n Antti Seppälää (founder, omistaja) p. 0504060545

Kannattaa myös tutustua Distan blogiin http://www.dista.fi/blogi/